Välkommen till vår nya hemsida

Publicerad den 16-02-25

Varmt välkommen in till vår uppdaterade hemsida. Ni möts av en ny design, bättre anpassning och ökad användarvänlighet för mobila enheter. Vi kan idag se att över hälften av våra besökare söker sin information via mobilen och därför är det viktigt att vi hela tiden anpassar oss för att kunna ge er den bästa servicen.


Stilrenare design och utökade sökfält
Som du ser har hemsidan fått ett stilrenare utseende. 
Förutom en ny design är förändringarna att reseplaneraren, tidtabeller och "vilken biljett passar mig" är placerade i den stora gröntonade bilden på övre delen av startsidan. Tidigare var enbart reseplaneraren tillgänglig via detta fält. 

Vi har också snabblänkar till ofta besökta sidor på startsidan och tre rutor för aktuellt. 


Nytt menyval - reseinfo
Nytt menyval, längst upp på sidan, är ”reseinfo” då vår ambition har varit att dela upp informationen tydligare och separera biljetter och priser från reseinformationen.


Överskådligare vy
Dessutom blir det enklare att klicka fram information på undersidorna. Vi vill att du snabbt och enkelt, utan många extra klick, når din information. Utökad information är tillgänglig genom plustecknet där du väljer att själv fälla ut informationen för att läsa mer. Det finns snabblänkar under vissa toppmenyer och innehållet under varje avsnitt ligger överskådligt på höger sida.


Vi hoppas att du kommer att trivas med det nya utseendet och lätt hitta den information du söker.

x