en bild som passar till innehållet i artikeln

Tjänsteresor utan krångel? Inga problem!

Publicerad den 24-03-20

Att vara företagskund innebär smidiga tjänsteresor, på riktigt. Företagsportalen möjliggör enkel administration med betalning mot faktura. Vi erbjuder smarta lösningar för ert företag och era medarbetare som vill resa kollektivt – antingen i tjänsten eller till och från jobbet.
 

Hållbara tjänsteresor

Bra för miljön. Att göra tjänsteresor med kollektivtrafiken är att resa för ett hållbart klimat. Till exempel körs alla våra stads- och regionbussar på förnybara drivmedel.

Bra för måendet. Att resa kollektivt i tjänsten stimulerar aktivitet och hälsa. Den genomsnittlige kollektivtrafikresenären cyklar dubbelt så mycket och går tre gånger mer än de som kör bil.

Läs mer om fördelarna med hållbart resande här.


Smidiga tjänsteresor

Vad sägs om en smidig lösning där medarbetarna själva köper sin biljett när de reser i tjänsten, och företaget får slutnotan? Med ett företagskonto hos oss faktureras du månadsvis, och får full koll på resekostnaderna.


Resor till och från jobbet

Bli en attraktiv arbetsgivare och erbjud dina anställda att köpa vår förmånligaste biljett – 365-dagarsbiljetten genom löneavdrag. 365-dagarsbiljetten innebär att den anställde reser obegränsat på vald sträcka i 12 månader men betalar endast för 9,5 månad. Den anställde betalar sin biljett med ett avdrag på lönen. Företaget faktureras hela biljetten efter beställning och delar upp kostnaden för den anställde. I Företagsportalen kallar vi det Personalerbjudande.


Ansök om företagskonto

Att ansöka och ha ett konto i Företagsportalen är kostnadsfritt. Vid ansökan görs en kreditupplysning. När vi behandlat er ansökan får ni ett mejl med information.

Läs mer om Företagsportalen här.
Ansök om företagskonto här. 


Kundservice Företag

Kontakta vår företagskundtjänst om du behöver hjälp med Företagsportalen, vill veta mer om hur våra tjänster funkar eller har andra frågor och funderingar.


Kundcenter 

Telefon: 0771-76 70 76
E-post: kundcenter@lanstrafikenkron.se
E-post: foretag@lanstrafikenkron.se